Green Day - American Idiot Musical

In jos

Green Day - American Idiot Musical

Mesaj Scris de Claudiu la data de Dum Iun 20, 2010 12:52 amUn musical adaptat după albumul "American Idiot" al trupei Green Day a fost pus in scena pe Broadway, jucat de actori tineri si talentati.
Musicalul prezintă povestea mereu-tânărului Everykid Jesus din Suburbia, care simte ca viata lui este plictisitoare si fuge din suburbia. Intre timp dezvoltă un alter ego violent și traficant de droguri St. Jimmy, care se îndrăgostește de anarhista Whatsername.

Musicalul s-a bucurat de câștigarea a două premii Tony Awards: Cel mai bun design scenic al unui Musical si cel mai bun design de lumini al unui musical. Totodată, au fost nominalizați pt Cel mai bun musical.

Înregistrările acestui musical, alături de contribuția celor de la Green Day au fost lansate pe 20 aprilie sub forma unui album care include 21 de piese și un bonus track – When It’s Time. Muzica este compusă în totalitate de Green Day, iar versurile au fost scrise de Billie Joe. Alături de piesele ce fac parte de pe albumul American Idiot, vei găsi și piese de pe ultimul album, 21st Century Breakdown.

Click aici pt a descărca albumul!